Deze winkel maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover vind je in ons cookieverklaring.  Door op "sluiten" te klikken of gebruik te maken van onze website ga je hiermee akkoord.

Sluiten

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag gecrediteerd.  

Om in aanmerking te komen voor teruggave van het aankoopbedrag moet het teruggestuurde product  in de originele staat en verpakking geretourneerd worden. Items die zijn beschadigd door het dragen of passen kunnen niet geretourneerd worden.

Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met mij opnemen via info@winkli.nl
Stuurt u het ingevulde retourformulier mee met de zending of per e-mail. 

De kosten voor het retourzenden van een product zijn voor uw eigen rekening, tenzij de retourzending te maken heeft met een defect of productiefout van het artikel. Neemt u in dit geval altijd eerst contact met ons op.

Wanneer ik uw retourzending in goede orde heb ontvangen, dan stort ik het aankoopbedrag zo spoedig mogelijk, uiterlijk binnen 14 dagen op uw rekeningnummer terug.

Wilt u liever een ander artikel ontvangen, dan kunt u een nieuwe bestelling plaatsen via de webshop.

Retourformulier.pdf

Retouradres:

Winkli shop
Marjolein 10
5432DS 
Cuijk